Hembesök hos Wille

Idag har jag, Helena och Emma besökt Wille. Så fort vi såg honom kände vi båda att vi saknat honom, denna gosiga varelse. Hela Wille utstrålade välmående och lycka. Ute i den lummiga trädgården sprang han vant omkring och matte visade den enda leksak som Wille har accepterat. Den får men kasta iväg så Wille kan hämta tillbaka den.

När leken tog slut ville vår sociala Wille som vanligt bli killad och kröp upp i famnen. "Vadå stor, jag får väl plats?"

Wille har en liten egenhet, när matte måste iväg på ärenden sysselsätter han sig med att bära saker som dator, kappa mm och lägga dem i mattes säng. Vi måste poängtera att alla saker kommer dit hela. Wille får särskilt foder för magen, för den krånglar lite, men det påverkar inte Willes humör.

Wille har många hundvänner, men andra fyrbenta djur som hästar med hemsk sulky bakom sig är fortfarande läskigt. Vi hoppas att Wille vänjer sig så småningom. Imorgon ska Wille till sommarstugan, där har han 6000m2 att utforska.

Vi ser fram emot nästa besök hos Wille!

Senaste inläggen

Bloggarkiv