Ett flertal amstaffblandningar har omhändertagits

Hundarna alla kastrerade hanar mellan 3-5 år gamla. De är kontaktsökande, keliga och trevliga. Hundarna skulle behöva ett hem där men tycker om aktiviteter som bl.a. sök och långa promenader. De bör inte finnas andra hundar eller små barn i familjen så de får all den uppmärkasamhet de behöver. Det är viktigt att det är ett lugnt och stabilt hem. De bör ha någon hemma den mesta tiden.

För att de ska hamna hos seriösa ägare får man skicka in sin intresseanmälan via epost info@hundomplaceringsverksamheten.se Skriv lite om dig sjölv, din familj, din boeandesituation och varför du är lämplig till att bli den nya ägaren. Vi önskar referens och ert personnummer, allt för hundens säkerhet. Vi kommer att ta  kontakt med den/de som vi tror är lämpliga ägare för hundarna.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-