Ny information om Solo

Nu har vi lärt känna Solo lite mer. Solo är en pigg och aktiv hund. Det märks att hon inte har fått utlopp för sin energi i sitt tidigare hem. Solo har ingen grundlydnad men lär sig snabbt att lyssna. Vid promenader drar hon och hon kan inte ha fått någon träning alls i olika miljöer. Solo vill mest gå dit hon vill och lukta på alla spännande lukter. Inomhus är hon en kelgris, hon följer sin flockledare i varje fall med blicken och hon har full koll om man går ut efter posten. Om man lämnar henne själv i bil eller inomhus för länge blir hon orolig och stressad och börjar skälla hysteriskt. Solo är nyfiken på allt nytt och fungerar bra med katter och barn. Solo har haft minst en valpkull och hon är drygt två år gammal.

Solo behöver ett hem där det finns utrymme för valpträning och förståelse för att all inlärning får ta den tid som behövs. Om Solo får rätt varm hand kommer hon att bli en underbar vän.

Senaste inläggen

Bloggarkiv