Tintin

Tintin är en livfull tik som finner det mesta i livet otroligt spännande. Tintin har god tillit till människor och hon är glad vid hundmöten om än inte alltid så lyhörd och självsäker som man skulle önska. Tintin visar inga negativa reaktioner till katter och barn.

Tintin har mest fått gå koppelpromenader, hon har tränats en del i vardagslydnad men hennes entusiasm visar sig bland annat genom att hon drar och hoppar när man är ute. Det finns dock god vilja att lyssna och denna lilla tjej längtar efter någon som aktiverar henne och guidar henne genom livet. Spårning har Tintin provat på och det älskade hon. När hon släpps lös rusar hon runt mycket, men återkopplar ofta och kommer relativt snabbt på inkallning.

Tintin har flyttat två gånger sedan hon lämnade sin mamma och syskon. I sitt senaste hem har hon bott ett drygt halvår och här har det funnits kärlek men brist på energi och förmåga att möta den unga hundens behov, detta ligger uppdämt hos henne men med tålamod och förståelse för vad en hund behöver kommer hon att bli en fin och väl fungerande vän till den/de hon hamnar hos!

ÄR DU INTRESSERAD, HÖR AV DIG TILL OSS!
info@hundomplaceringsverksamheten.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-