Sommarhälsning från Doris och Freja

Hej,
 Vill bara skicka en liten sommarhälsning från Freja, Doris och hela familjen.
 
Freja har badat massor hela sommaren och Doris har samtidigt lärt sig simma (från att mest ha “sprattlat” innan och varit lite försiktig).
 
Freja kan hålla på så länge vi är vid badet att samla in alla näckrosor som hon ser, simma tur efter tur och hela munnen full med näckrosor, blad osv hela tiden, eller så försöker hon fånga fiskar (ungefär som en räv som försöker fånga möss på en åker).
 
Det har även blivit massor med sköna promenader och löpturer, och de har även anpassat sig till att gå lösa runt huset och vi har haft dörren helt öppen till huset mest tiden under sommaren, så att de kunnat gå in och ut som de velat.
 
Och nu är inte heller katten något problem, utan han kan ibland få sina öron slickade då och då han med...  
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-