Raffes start på livet

Efter många veckors kämpande har Raffe börjat att återhämta sig,

När Raffe kom till oss var han sönderbiten och uttorkad. På grund av det tappade han huden och mycket av sitt hår, speciellt på huvudet och buken. Efter en vecka hos Camilla vägde han 3,2 kg och hade fortfarande feber, 40,2°. Han hade svårt att röra sig då han inte hade någon muskulatur alls.

Nu väger Raffe 9,6 kg, håret har vuxit ut och han har börjat att bete sig som en valp ska. Han är en väldigt snäll och glad hund, men har ju missat många veckor av sitt liv, och där med den sociala biten. Han tränas varje dag och blir bättre och bättre, men har lång väg kvar. Han behöver komma till någon som är hemma och har tid, kunskap, tålamod och mycket kärlek.

Det här är ingen ren sällskapshund utan en hund som man måste aktivera och träna. Ingen småbarnsfamilj är aktuell för Raffe  inte heller andra hundar i familjen, då han är för skör för lek och bus.

Bloggarkiv