Hälsning från Cissis familj

Cissi har varit hos oss ett år 201 3-03-16. Vi skickar bilder tagna då. Hon lever ett rikt hundliv tillsammans med Cleo och Doris samt katten Sosse. Vi trivs alla tillsammans och Cissi har gett livet en till diminssion. Hon har också andra hundkompisar som hon umgås med. Hon har gått på kurs hos Anja, vilket hon gillat. Det blir troligen fler i vår. Cissi som är döv klarar det mesta en hörande hund gör. Livlig, följsam, rolig , nyfiken, orädd. och tillgiven. Ja, lätt att älska.
Tack alla som räddat Cissi. Vi glömmer aldrig den kvällen som Siw och Helena kom till oss med henne. En kall vinterdag som plötsligt lystes upp. Det finns kärlek i världen genom människors kamp för de utsatta djuren.
Tack för att ni finns

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-