Hälsning från Zeb

Här kommer en liten hälsning från Zeb med familj. Zeb är idag några kilo tyngre med både muskler (och fett) blank i pälsen och med en väl fungerande mage. Han är en underbar liten individ som mer och mer finner sig tillrätta. Zeb säger så här; Jag sover mellan husse och matte varje natt tillsammans med katten Lasse, jag passar när det kommer någon okänd med skall och kan tom morra. Min familj hälsar jag med glada små hopp och svansviftningar. Husse cyklar med mig och matte går långa promenader. Jag har en extra lina i mitt koppel vilket gör att jag kan springa på stora ytor. Inomhus kan jag ibland känna mig trängd men det är mera sällan och alla i familjen bryr sig inte när jag får mina små "utbrott" av ängslan utan fortsätter som vanligt med sina sysslor. Jag har en egen stol i TV rummet som jag ligger i när de andra tittar på TV (jag med ibland om det är hundar med i rutan). När familjen äter ligger jag under bordet vid mattes fötter (kanske hon kan tappa en liten bit mat). Min mat äter jag nu tre gånger per dag och jag är jätteduktig med att tala om när jag behöver kissa och bajsa! Katterna och jag är vänner (jag med dem i alla fall) tom den skyggaste av dem ligger kvar på sin soffa då jag kommer och vill vara kompis. men en dag slog han mig på nosen och då blev jag lite ledsen. Jag tycker om att åka bil och kan vara själv när matte och husse handlar men blir jätteglad när de kommer tillbaka, då blir det dunka svansen! Det senaste jag har kommit på är att jag kan gå in och lägga mig på husses säng, alldeles själv och sova lungt och tryggt, länge...och sedan har jag börjat tugga på mitt ben framför brasan på fårskinnsfällen. Ja ja jag får nog allt säga att jag har det bra!

Nu kommer det ett skall från mig; Vov, vov PS! Min familj hälsar och säger att jag är den finaste Drax de vet och jag är högt älskad av dem alla!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-