Hundträff

Äntligen !!! Idag har vi haft vår årliga hundträff, det är våra utplacerade hundar genom åren kommer med sina familjer. Det har varit en underbar dag med mycket bus och skoj, känslor & glädje. Vi har haft två olika aktiviteter man fått pröva på, rallylydnad med Hundlekiset Anja & Co och kantarellsök med Emma Sandström från Dog performance. ETT stort tack för att ni ställde upp med era aktiviteter idag. Hundkonsulten Siw Ågren fanns på plats och sålde aktiveringsleksaker, selar & belöningsgodis m.m. En toppendag som man redan längtar tills nästa år och nästa träff. Och till er tjejer i hundgruppen!!! Streck på er, utan ert fantastiska ideella arbete och engagemang skulle aldrig dessa hundar har fått så bra familjer. Fler bilder finner ni i bildgalleriet.

/Kram Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-