Hembesök hos Hälge

Idag har vi varit på hembesök hos hunden Hälge och hans nya familj, Jenny, Camilla & Linus var det som gjorde hembesöket och Camilla och Linus var lite extra spända på om Hälge skulle känna igendom, eftersom Hälge tillbringat mycket tid med dom innan han blev omplacerad. När vi kom in i hallen hälsade matte & husse hos välkomna och Hälge luktade lite på var och en av oss. Sen såg man hur han stannade upp och bara tittade på oss, det var som om han stod och tänkte, sen hoppade han upp på Camilla det blev stora blöta pussar och Hälge blev helt till sig, Det märktes tydligt att han kände igen oss. Och till slut hade han pussat på oss alla och vi kunde gå vidare in i köket, där vi alla hamnade på golvet med Hälge som bara gosade runt i allas knän. Matte och husse har gjort ett jätte bra arbete med Hälge och man såg en stor förändring på Hälge, han var trygg och lugn och det var jätte kul att se. Vi bjöds på hembakade lussekatter mumsigt:) Vi avslutade vårt besök med att husse och Linus gick ut och spelade boll med Hälge, men dom tvåbenta hade ingen chans emot Hälge :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-